Despre Santest Laborator

Cine suntem noi

Scurt Istoric

Santest Laborator a fost infiintat in anul 1999.

In cei peste 19 ani de activitate, si-a diversificat continuu gama de analize medicale, prin achizitionarea de aparatura medicala performanta.

Personalul

Avem personal de inalta calificare, medic primar de specialitate, asistenti care participa la toate cursurile si simpozioanele de formare profesionala care au loc pe profil de laborator clinic.

Modul de lucru

Comunicarea cu pacientii este deosebita. Avem pacienti care apeleaza la serviciile noastre de 3-4 ori pe an, pacienti fideli care sunt alaturi de noi de cand ne-am inceput activitatea. Le cunoastem problemele si evolutia starii de sanatate.

Efectuam preluari de probe la domiciliu pentru pacientii nostri care din nefericire nu se pot deplasa la sediul laboratorului.

Aparatura

Lucram cu aparatura certificata ISO 2000 si reactivi certificati ISO 2002. Aparatura noastra este in mod constant verificata si calibrata de forurile de specialitate. Efectuam control extern de calitate in parteneriat cu firma Tody Company in baza certificatului de acreditare ISO 1725 si control international de calitate in parteneriat cu Labquality Finlanda.

Toate consumabilele noastre poarta certificarea ISO 9000 si autorizarea Ministerului Sanatatii si toti dezinfectantii folositi in laborator poarta avizul Ministerului Sanatatii. Zilnic efectuam controlul intern de calitate pe toate aparatele si pe toate metodele.

Filozofia de lucru

Credem ca este vitala pentru activitatea noastra asigurarea unei comunicari deosebite cu pacientii nostri. Ducem o politica orientata inspre pacient. Indiferent de varsta, acesta trebuie sa se simta in siguranta. Tratam cu responsabilitate misiunea noastra de a ne pune profesionalismul si tehnologia in slujba sanatatii dvs.

Santest laborator este un laborator de analize medicale care, de mai bine de 19 ani, vegheaza asupra sanatatii dvs.

Orice informatie:

La telefon/fax:

0264-314718

Cum sa ne gasiti

Adresa noastra

Str. Libertatii, nr 5A
Turda, Cluj
401131

Orar

In fiecare zi lucratoare

7:30 — 14:30

Recoltari probe

7:30 — 10:00

Eliberare rezultate

13:30 — 14:30

Programare recoltari la domiciliu

La telefon:

0264-314718